Jonilla ja Artsilla urheilullisen vauhdikas viikonloppu!

22.8.2015

Kakkujenjako
Luvemäen palloseuran "edustus"

Tiimin toppatakkiosaston edustajat Joni & Arto ovat olleet viikonlopun alkajaisiksi kiireisiä ja tietenkin urheilun parissa.

Perjantai-illan kuumassa hehkussa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun Karttulan legendaarisella Luvemäen kentällä pelattiin eräänlainen juhlaottelu. Tuolla kentällä ja futiksella on pitkät perinteet ja tiimimme taustavoimiin kuuluvan Maken synttäreitä päätettiin juhlistaa tuolla kyseisellä ottelulla. Mukaan saatiin 11 pelaajaa, joten viidellä kuutta vastaan pelattiin 2 kertaa 40 minuuttia.

Ensimmäinen puoliaika oli tarkkaa peliä, ilmassa oli selkeästi odotteleva meininki. Vain 2 maalia ekalla puoliajalla, Artsi piti huolen tiukasta puolustuksesta ja vastapuolella Joni juoksi kenttää ympäri kuin päätön kana. "Kyllä on jalat herkät", tuumasi Artsi ekan 40 minuutin jälkeen.

Toisella puoliajalla osa porukasta alkoi väsyä, joten maaleja alkoi syntyä enemmän. Lopulta peli päättyi Jonin joukkueen 6-3 voittoon, ikävä kyllä Joni oli huonossa mielessä mukana jokaisessa vastustajan maalissa. Mokista sisuuntuneena Joni kuitenkin iski yhden häkin. Artsille ei maalit maistuneet parista tuhannen taalan paikastakaan. Peli oli kuitenkin hyvää ja tiukkoja tilanteita mahtui mukaan, yhdellä pelaajalla kävi jo Jonin "taklauksen" seurauksena olkapää pois paikoiltaan!

Yön yli levättyä oli aika suunnata Suonenjoelle Niilo Korhosen juoksuun. Helteisessä säässä oli matkana kymppi maantiellä. Artsi oli kellomiehen roolissa, mutta Jonin lisäksi tiimiläisistä oli liikkeellä juoksumielessä myös Anne ja Riku.

Jonin kroppa oli kyllä futiksen jäljiltä aika tyhjä, mutta liikkeelle lähdettiin tavoitteena jonkin verran alle 5 min kilsavauhti, Rikulla oli suunnilleen sama tavoite. Annen tavoitteena oli juosta sellainen juoksu, ettei katkea loppumatkasta. Anne lähti liikkeelle hieman alle 4 min kilsavauhdilla ja Joni sekä Riku noin 4.30-vauhdilla. Riku teki Joniin pesäeroa heti alkumatkalla ja olikin enimmillään noin 20 sekkaa edellä. Joni kuitenkin saavutti karkulaisen heti puolen matkan jälkeen ja paineli Rikun kehotuksesta saman tien ohitse. Tasaisen "tappava" vauhti, se oli Jonin taktiikka.

Maalissa tiimiläisistä oli ekana Anne, tai no Artohan oli siellä jo valmiiksi. No Annen aika hieman alle 40 min. Seuraavana tiimin edustajista maaliin tuli päivän kovimman 100 metrin loppukirin ottanut Joni, aika melko tasan 45 min. Yrjö meinasi lentää, vaikkei lujille vetänytkään. Riku tuli perässä reilun 1,5 minsaa myöhemmin.

Kisan isä Niilo Korhonen järjesti palkintojenjaon päätteeksi pienen yllätyksen. Hän oli nimittäin hankkinut neljä täytekakkua erikoispalkinnoiksi, nuo palkinnot hän jakoi nopeimmalla naiselle ja miehelle sekä hitaimmalle naiselle ja miehelle. Hieno ele Niilolta! Tiimin Anne pokkasi nopeimpana naisena kakun mukaansa.

Tämmöistä tänä viikonloppuna!