Kuopio triathlon kisailtiin tänään

Yleisen sarjan nopein Henrik Goesch

Maria Söderström oli naisten nopein

Tiimin tämänpäiväinen edustus

Tänään oli vuorossa kisailua triathlonin merkeissä, tiimiläisistä viivalle ilmestyi Jesse. Matkana Jessellä oli olympiamatka; 1,5 km uintia, 40 km pyörällä ja 10 km juosten, kisassa miteltiin suomenmestaruuksista. Yleisössä oli tiimiläisistä mukana Artsi ja Joni.

Lopputuloksista Jesse löytyy 19-vuotiaiden sijalta 5. Jessellä oli ollut vaikeuksia uinnissa, sillä yhteentörmäysten yms. seurauksena poitsun varpaita oli alkanut vetämään. Kramppi oli hiljalleen siirtynyt jalassa ylemmäksi, mutta sinnikkäästi Jesse suoritti uinnin loppuun.

Pyöräily näytti ihan mallikkaalle, mutta koska uinnissa parhaat peesit olivat karanneet, joutui Jesse tyytymään hieman hitaampien vauhtiin. Jesse kuitenkin huolehti pääasiassa vetohommista, joten porukka eteni ihan hyvää vauhtia. Voimia kuitenkin säästyi juoksuun. Pyöräilyn aikana sattui kuitenkin uhkaava tilanne, kun joku tietämätön kurvaili taksillaan pyöräilyreitillä, vieläpä vastavirtaan. Jesse kuitenkin vältti yhteentörmäyksen, sillä näki auton riittävän kaukaa.

Juoksun alku näytti vähän tahmealta, mutta toisella 5 kilometrin kierroksella meno alkoi rullaamaan mukavasti. Kaveri toisensa jälkeen tippui Jessen kyydistä, viimeisin juoksureitin lopussa olleessa pienessä ylämäen tömpyrässä.

On tuo triathlonin seuraaminen kyllä mukavaa puuhaa, aika ei käy pitkäksi. Yleisen sarjan kovimmat vetivät kyllä kunnioitettavaa vauhtia; Panu Lieto näytti olevan melkoinen vesipeto, kun taas Henrik Goesch veti juoksuosuuden kuin eläin. Eläimellistä oli myöskin Maria Söderströmin meno juoksuosuudella, siinä jäi muut kärkinaiset jalkoihin ja pahasti.

Tuloksia voi käydä kurkkimassa kisan kotisivuilta: